EJERFORENINGEN

OM FORENINGEN

Grundejerforeningen Kyndelmisse ligger placeret i Lynæs tæt ved havn og vand. Foreningen består af 149 parceller. Du kan se matrikelkortet og læse mere om vores foreningen på næste side.

VEDTÆGTER

Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser som grundejer. Vedtægterne består af 12 punkter, som blandt andet omhandler bestemmelser omkring valg af bestyrelse, kasser og kontigent.

ORDENSREGLEMENT

Mangler du information vedrørende regler for fx vedligeholdelse af stisystemer, hundeluftning og tider for græsslåning kan du finde det her under ordensreglementet, der samlet består af 7 punkter.

REFERATER

© 2020 Grundejerforeningen Kyndelmisse. Leveret af Tine Bihlet Webdesign.